Er was eens… Boekenbloggerklus,Wat ik las Challenge 2016, week 35 en 36

Challenge 2016, week 35 en 36

Genietend van de mooie nazomer is het ook weer gelukt om een hoop mooie boeken te lezen.

135 Boekenblogklus
Gerechtigheid – Mark van Dijk
Deze gekozen uit de lijst omdat dit boek toch al op mijn NTL-lijstje stond.
Een mooi gegeven: Daisy heeft een hoop ellende meegemaakt, mishandeling, overleden zusje, overspelige vriend. Als ze dan op een dag meer geld heeft dan ze ooit op zal kunnen maken, is dat voor haar de kans om terug te slaan.
Een apart boek, de geloofwaardigheid liet hier en daar wat te wensen over. Soms is het net niet wat je ervan verwachtte.

https://www.hebban.nl/spot/er-was-eens/nieuws/boekenblogklus-gerechtigeheid

136 vrije keuze
Niemand die me ziet – Simone Grimberg
Een boek dat ik heb gewonnen via Facebook. Een spannend boek over een jong meisje dat ten prooi valt aan een loverboy, en 2 agentes die er alles aan doen om haar te vinden. Intrigerend om te lezen hoe makkelijk de loverboys meisjes in hun macht krijgen. Het boek is goed opgebouwd met een spannende ontknoping.

https://www.hebban.nl/spot/er-was-eens/nieuws/niemand-die-me-ziet-simone-grimberg

137 Romantiek
Misschien Ooit – Colleen Hoover
Dit boek had ik al voorbij zien komen in een leesclub en trok mij ook. Een prachtig liefdesverhaal over een dove jongen (Ridge), die heel goed gitaar kan spelen (hij ‘voelt’ het). Hij componeert ook, maar dat lukt niet meer zo goed.
Sydney wordt bedrogen door haar vriend en mag bij Ridge in een kamer wonen. Ze blijken zich erg tot elkaar aangetrokken te voelen, maar de relatie is onmogelijk.
Speciaal is de soundtrack die bij dit boek hoort en die via internet/youtube is af te luisteren.

138 tm 141 My Guilty Pleasure/ Trilogie

De Selectie serie
2. 
De Elite
3. De One
– De prins en de lijfwacht
– De koningin en de favoriet

Met veel plezier deze YA adult serie gelezen. Vol prinsessen, jurken, juwelen, feesten, een paleis, een sprookjesprins, maar ook een stukje spanning door aanvallende rebellen.
Even een weekendje wegdromen.

https://www.hebban.nl/spot/er-was-eens/nieuws/my-quilty-pleasure

142 vrije keuze
Citytrip Berlijn – Marjolein Uitzinger
Bij een ebook-dagaanbieding, kwam dit boek voorbij. Een thriller geschreven door een Nederlandse schrijfster die in Berlijn woont. Dat kan je ook merken in het boek, dat zich voornamelijk afspeelt in een hotel in Berlijn. De schrijfster zegt ook altijd de plekken die ze beschrijft zelf te bezoeken, wat het heel realistisch maakt.

Thomas woont en werkt bij zijn Duitse schoonfamilie in het familiehotel. Als er op een dag een gast dood wordt gevonden, lijken al sporen in zijn richting te wijzen. Hij moet alles op alles zetten om zijn onschuld te bewijzen.
De ontknoping van het verhaal is redelijk bizar, maar het boek is lekker spannend.

143 Vrije keuze
De onvoltooide ballade – Emma Motquin
Geschreven door een mede-hebbaniste die uit de (boeken)kast kwam. Een boek over muziek en kunst. Irene heeft haar man en dochtertje verloren. Om dat een plek te kunnen geven speelt ze viool. Ze werkt bij een orkest, maar besluit te stoppen. Dan is er een oude kennis uit het verleden, die haar de liefde terugbrengt. Mooie familieroman.

144 Buzz Boek
Achter gesloten deuren – BA Paris
Grace ontmoet in het park Jack, een echte gentlemen. Alles klopt en ze wordt verliefd. Ze kan haar geluk dan ook niet op als hij haar vraagt om met hem te trouwen het lijkt wel een sprookje.
Op huwelijksreis gaan ze naar Thailand, waar Jack zijn ware aard laat zien. Hoe is het mogelijk dat een sprookje zo snel kan veranderen in een nachtmerrie? Kan Grace het tij keren voor het echt te laat is?
Beklemmend boek, angst voert de boventoon, boeiend tot het einde.

https://www.hebban.nl/spot/er-was-eens/nieuws/buzz-boek-achter-gesloten-deuren-ba-paris

En de nazomer is nog niet voorbij, en mijn lijst met NTL boeken is ook nog niet leeg (^_^). Op naar de volgende serie.

Keep on reading!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post