Wie ben ik?

Ik ben Marieke, net over de 50, getrouwd en twee volwassen kinderen. Ik ben een veellezer en een alles lezer en ben (bijna) de hele dag met boeken bezig.
Mijn blog heet:

Er was eens…

Het is een Boekenblog, over boeken, boeken en boeken en alles wat daarbij komt kijken.

Zoveel boeken, zoveel te lezen. Al word ik 100 dan heb ik nog niet kunnen lezen wat ik allemaal wilde.

Al van jongs af aan lees ik veel. De boeken van Thea Beckman zijn me het meest bijgebleven, en die staan ook nog steeds in de boekenkast! Ook heb ik haar eens ontmoet, ik was 12, dat was bijzonder, maar dat realiseerde ik me toe niet. Ik had het graag overgedaan.
Mijn kast staat vol met Agatha Christie, al haar boeken heb ik verzameld. Inmiddels groeit de boekenkast maar door en maar door.

Nu lees ik dagelijks. Thrillers, romans, feelgood, fantasy en soms literatuur. Ik kan van alles genieten. Ook het meedoen aan leesclubs vind ik erg leuk,ik ben veel bewuster een boek aan het lezen. In mijn blogs wil ik gaan schrijven over de boeken die ik lees, waarom ik ze heb gekozen en wat ik ervan vond.

Er was eens.. Zo beginnen de sprookjesboeken van vroeger, die zin kwam bij me op toen ik een titel moest bedenken, dus Er was eens.. Een boekenblog op Hebban, en deze is van mij.

Groet, Marieke

Loading